A könyvek megrendelhetők a mester.erika@gmail.com e-mail címen.

 

 

Az Ekcéma - neurodermitis- gyógyítása természetes úton
Szerző
: Dr. Sigrid Flade
 Ár: 1000.- Ft.

 A jeles, évtizedek óta bőrgyógyászattal foglalkozó szakorvosnő, Dr. Sigrid Flade műve még a nyugati piacon is kimagasló értéket képvisel. Az emberek több mint 40%-a allergikus ekcémás betegségekben szenved. A környezeti ártalom csak növeli ezt a százalékot. A klasszikus medicina tehetetlen a betegség gyógyításában. A kezelés csak tüneti, a szakvélemény egyértelmű: e betegségcsoport gyógyíthatatlan. A nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező Bajorországban élő doktornő, a természetes gyógymód keretein belül járható utakat mutat a betegség leküzdésében.
E könyvben gyógyítóknak, betegeknek, szülőknek és hozzátartozóknak érthető, tömör megfogalmazásban, hasznos, a mindennapi életben könnyen megvalósítható tanácsokkal látja el olvasóit.

 

 

 

Természetgyógyászat dióhéjban (II. kiadás)
Szerző: Dr. Sarkadi Ádám
 Ár: 3000.- Ft.

A szerző 1991-ben adta ki először. Akkor ez volt az első összefogó ismeretterjesztő jellegű könyv magyar nyelven a természetgyógyászatról. A szerző közben hazatelepült, s immár 21 éves természetgyógyászati tapasztalattal fűszerezte ezt az ismeretterjesztésből tankönyv szintre emelkedett művet. A könyv több fejezettel is kibővült, stílusában mindenki számára érthető, érdekessége, hogy a szerző, majd minden fejezethez hozzáfűzi személyes tapasztalatát, gyógyítási élményeit. Ez által válik többé, hitelesebbé, egyedibbé e mű.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fejezetei:

 

Bűvös - lenyűgöző Immunológia
Szerző
: Hans - Wolf Baenkler
 Ár: 2000.- Ft.

Az immunológia nagy sikert és érdeklődést arató, rohamosan fejlődő, jelentős szakágává vált az orvostudománynak az elmúlt években. Az eddig megjelent szakkönyvek magas színvonalúak, de sajnos megértésük elmélyült szaktudást igényel.
Az 1992-ben Németországban megjelent szakkönyv Prof. Baenkler fogalmazásában, egyszerű és képletesen mutatja be a fölöttébb komplikált immunológiai folyamatokat szervezetünkben. E könyv minden orvoskolléga és immunológia iránt érdeklődő értelmiségi számára megnyitja a kaput az immunológia tudományához.

 

 

 

 

 

 

Reflexzóna masszázs lábon
Szerző
: Hanne Marquardt
 Ár: 1.500.- Ft.

Ez a könyv Németországban a legsikeresebb alapmű, mely már 19 kiadást megért.
Szakmailag és kiállításában a legmagasabb igényeknek felel meg.
A több mint 80 pontot tartalmazó, színes ábrákkal és érthető magyarázatokkal kiegészített szakkönyv. Betegségenként kezelési útmutatást ad és egyedülálló a magyar könyvpiacon, a reflexológia tudományának alapműve. Ajánljuk minden igényes természetgyógyászattal foglalkozó vagy azután érdeklődő olvasó könyvespolcára.